• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

San Lorenzo

10 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,0
Skigebied 10,0
Informatie over het skigebied
Kronplatz
Het hoogste punt: 2.275 m
Het laagste punt: 973 m
Hoogte skioord: 813 m
Liften in totaal: 32
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 22
Pistes in totaal: 119 km
Pistes:
52 km
Pistes:
42 km
Pistes:
25 km

Wintersportvakantie San Lorenzo - Winterlijke idylle in Kronplatz!

San Lorenzo

San Lorenzo ligt op 813 m hoogte in een wijd dal in Pustertal. Het skigebied Kronplatz ligt op ca. 5 km afstand en biedt boarders, carvers en plezier skiërs een belevenis van de extra klasse! Modernste liften, zeer goed geprepareerde pistes en prachtige uitzichten maken het skigebied tot een van de mooiste in de Dolomieten. De gemeente San Lorenzo biedt traditie en idylle - precies het juiste voor iedereen, die naar rust en ontspanning zoekt! Of het nu gaat om het kasteel Sonnenburg, prehistorische plaatsjes of de opgravingen van de Romeinse kolonie Sebatum: San Lorenzo is bijzonder cultureel. Ook de kleine dorpjes van de plaats zijn toeristisch en beloven een prima verblijf in het mooie natuurlandschap.

Kronplatz

Aan de voet van de Kronplatz (2.275 m), te midden van het schilderachtige landschap van het Pustertal, liggen 14 verschillende en attractieve Zuid Tiroolse plaatsjes. Vanaf meerdere plaatsen lopen moderne cabineliften naar de toppen, waar u een prachtig uitzicht heeft. Hier vinden regelmatig diverse sportevenementen plaats, zoals de Pustertalse skimarathon en de Gsieserlauf, het grootste sportevenement van Zuid-Tirol. 119 pistekilometers, 32 moderne liftvoorzieningen, een halfpipe evenals een zeer uitgebreid vrije tijd- en sportaanbod zorgen ervoor dat iedereen het hier naar zijn zin heeft! Het gebied is ook voor gezinnen geschikt, dankzij talrijke inrichtingen zoals „Croniworld“.

Vervoer San Lorenzo

  • Trein: Bruneck (ca. 4 km), Franzensfeste (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 110 km), Verona (ca. 220 km), Salzburg (ca. 275 km), München (ca. 300 km), Bergamo (ca. 325 km), Milaan (ca. 365 km)

Accommodaties in San Lorenzo

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie San Lorenzo

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs