• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Riva di Tures

23 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,8
Skigebied 8,2
Informatie over het skigebied
Skiworld Ahrntal
Het hoogste punt: 2.510 m
Het laagste punt: 950 m
Hoogte skioord: 1.600 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 10
Stoeltjesliften: 11
Gondelbaan: 4
Pistes in totaal: 74 km
Pistes:
37 km
Pistes:
22 km
Pistes:
15 km
Skiroutes: 5 km
Pistekaart
Skiworld Ahrntal

Wintersportvakantie Riva di Tures - Vakantie in een van de hoogstgelegen plaatsen in Zuid-Tirool!

Riva di Tures

Riva di Tures ligt in een bergdal van Tures Aurina en is met een hoogte van 1.600 m een van de hoogstgelegen plaatsen in Zuid-Tirol. De rustige ligging van de plaats biedt de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie. De beschouwelijk, kleine plaats Riva bevindt zich in het midden van een bijzonder mooi landschap aan de voet van de 3.436 m hoge Hochgall en wordt door het natuurpark Reiserferner-Ahrn omgeven. Hier bevindt zich het grootste aantal aan gletsjers van alle natuurparken in Zuid-Tirol.

Bekend is Rivo in Tures ook voor de drie spectaculaire watervallen van Reinbach, die in het mooie natuurcoulisse tot 40 m over rotswanden in de diepte vallen. Talrijke bezienswaardigheden in de naaste omgeving wachten om te worden onderzocht, bijv. het in de 13de eeuw gebouwde kasteel Tures. De machtige vestiging is voor een derde openbaar toegankelijk en lokt niet alleen met haar imposante kamers, zonder meer ook met een bibliotheek, gerechtszaal en folterkamer talrijke bezoekers aan.

Valli di Tures e Aurina

Het Valli di Tures e Aurina vormt een bergdal van Zuid-Tirool en trekt vooral aan door haar grote variatie. De drie skigebieden Klausberg, Riva en Speikboden nodigen tot afwisselingsrijke pistenplezier uit.Wie naast de afdalingen nog meer plezier zoekt, is in Aurina precies goed: sneeuwschoenwandelingen, ijsklimmen, schaatsen of rodelen zijn een paar van de mogelijkheden, die hier aangeboden worden. Ook voor langlaufers is het dal een paradijs met ca. 50 km gespoorde loipen en 1.300 kilometer aan loipen in het aaneengesloten gebied "Dolomiti Nordic Ski". De goede prijs-kwaliteitsverhouding en het afwisselingsrijke aanbod voor kinderen maakt het Aurina ook voor families een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Vervoer Riva di Tures

  • Trein: Bruneck (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 135 km), Verona (ca. 250 km), Bergamo (ca. 335 km), Milano-Linate (ca. 380 km)

Accommodaties in Riva di Tures

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Riva di Tures

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs