• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Rein in Taufers

23 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,8
Skigebied 8,2
Informatie over het skigebied
Skiworld Ahrntal
Het hoogste punt: 2.510 m
Het laagste punt: 950 m
Hoogte skioord: 1.600 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 10
Stoeltjesliften: 11
Gondelbaan: 4
Pistes in totaal: 74 km
Pistes:
37 km
Pistes:
22 km
Pistes:
15 km
Skiroutes: 5 km
Pistekaart
Skiworld Ahrntal

Wintersportvakantie Rein in Taufers - Vakantie in een van de hoogstgelegen plaatsen in Zuid-Tirol!

Rein in Taufers

Rein in Taufers ligt in een zijdal van het Tauferer Ahrntal en is met een hoogte van 1.600 m een van de hoogstgelegen plaatsen in Zuid-Tirol. De rustige ligging van de plaats biedt de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie. De beschouwelijk, kleine plaats Rein bevindt zich in het midden van een bijzonder mooi landschap aan de voet van de 3.436 m hoge Hochgall en wordt door het natuurpark Reiserferner-Ahrn omgeven. Hier bevindt zich het grootste aantal aan gletsjers van alle natuurparken in Zuid-Tirol.

Bekend is Rein in Taufers ook dankzij de drie spectaculaire watervallen van Reinbach, die in het mooie natuurcoulisse tot 40 m over rotswanden in de diepte vallen. Talrijke bezienswaardigheden in de naaste omgeving wachten om te worden onderzocht, bijv. het in de 13de eeuw gebouwde kasteel Tures. De machtige vestiging is voor een derde openbaar toegankelijk en lokt niet alleen met haar imposante kamers, zonder meer ook met een bibliotheek, gerechtszaal en folterkamer talrijke bezoekers aan.

Tauferer Ahrntal

Het Tauferer Ahrntal is een bergdal van Zuid-Tirol en trekt vooral aan door haar grote variatie. De drie skigebieden Klausberg, Riva en Speikboden nodigen tot afwisselend pisteplezier uit. Wie naast de afdalingen nog meer plezier zoekt, is in dit dal aan het goede adres: sneeuwschoenwandelingen, ijsklimmen, schaatsen of rodelen zijn een paar van de mogelijkheden, die hier aangeboden worden. Ook voor langlaufers is het dal een paradijs met ca. 50 km gespoorde loipen en 1.300 kilometer aan loipen in het aaneengesloten gebied "Dolomiti Nordic Ski". De goede prijs-kwaliteitverhouding en het afwisselende aanbod voor kinderen maakt van het Tauferer Ahrntal ook voor families een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Vervoer Rein in Taufers

  • Trein: Bruneck (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 135 km), Verona (ca. 250 km), Bergamo (ca. 335 km), Milano-Linate (ca. 380 km)

Accommodaties in Rein in Taufers

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Rein in Taufers

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs