• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Madonna di Campiglio

12 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Informatie over het skigebied
SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta
Het hoogste punt: 2.500 m
Het laagste punt: 850 m
Liften in totaal: 62
Sleepliften: 11
Stoeltjesliften: 34
Gondelbaan: 17
Pistes in totaal: 150 km
Pistes:
50 km
Pistes:
67 km
Pistes:
33 km

Skiregio SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta

Met de skipas "SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta" heeft u toegang tot in totaal 150 pistekilometers met 62 liften op een hoogte van 2.500 m in de skigebieden Madonna di Campiglio, Pinzolo en Folgarida - Marilleva.

In het skigebied Madonna di Campiglio starten de meeste liften direct in het centrum, de grotendeels makkelijke tot mediumzware pistes zijn ideaal voor beginners en genieters. Maar ook voor de pro's is er de FIS-piste "3-Tre" en de "Spinale Direttissima" bij de Monte Spirale! De verlichte piste "Canalone Miramonti" zorgt tot in de avond voor pisteplezier, boarders en freeriders kunnen zich in talrijke diepsneeuw en freeride gebieden evenals 2 snowparken.

In Pinzolo opent het kleine maar fijne familieskigebied rond de Doss del Sabion met in totaal 32 pistekilometers. 13 liften zijn hier beschikbaar. De voornamelijk gemakkelijke tot mediumzware pistes zijn ideaal voor de eerste meters in de sneeuw. Bovendien is er een vakantieprogramma voor kinderen, waardoor families graag uitwijken naar dit gebied.

Het skigebied Folgarida-Marilleva beschikt over 62 pistekilometers tussen de 1.300 en 2.180 m hoog. Naast de voornamelijk gemakkelijke en mediumzware pistes bieden Folgarida en Marilleva een direct verbinding naar Madonna di Campiglio. Een hoogtepunt is bovendien het nachtskiën in Folgarida, Marilleva en Pejo. Voor de freestylers zijn er bovendien snowparken in de gebieden van Folgarida-Marilleva en de Passo Tonale.

Wie hier nóg niet genoeg aan heeft kan met de skipas "Superskirama" gebruikmaken van 380 km pistes in de skigebieden Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva, Pejo, Tonale-Ponte di Legno, Monte bondone, Andalo-Paganella en Folgaria-Lavarone!
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Madonna di Campiglio

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Madonna di Campiglio

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs