• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Falzes

60 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,5
Skigebied 9,1
Informatie over het skigebied
Kronplatz
Het hoogste punt: 2.275 m
Het laagste punt: 973 m
Hoogte skioord: 1.220 m
Liften in totaal: 32
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 22
Pistes in totaal: 119 km
Pistes:
52 km
Pistes:
42 km
Pistes:
25 km

Wintersportvakantie Falzes - winterlijke idylle aan Kronplatz!

Falzes

Falzes ligt op een 1.220 m hoogte in Pustertal en staat bekend om haar mooie en zonnige ligging. De mix van de Italiaanse en Oostenrijkse keuken levert plezier voor uw smaakpapillen op: de typische specialiteiten van het gebied zijn o.a. L' Orecchia di Lepre en Tirtlan. Maar niet alleen wat betreft culinaire hoogtepunten, ook in de sport-en vrijetijdsmogelijkheden heeft Falzen veel te bieden. Rodelplezier, ijsstokschieten of romantische wandelingen op de winterwandelwegen, voor jong en oud wordt hier iets aangeboden!

Het Kronplatz-skigebied, dat goed met de skibus te bereiken is, biedt brede en goed geprepareerde pistes, die zowel de skiërs als de snowboarders zullen bevallen. Het skigebied geldt als een van de modernste skigebieden van de Alpen en zorgt met sneeuwkanonnen die tot 100% van de pistes kunnen besneeuwen, voor een witte sneeuwdeken.

Kronplatz

Aan de voet van de Kronplatz (2.275 m), te midden van het schilderachtige landschap van het Pustertal, liggen 14 verschillende en attractieve Zuid Tiroolse plaatsjes. Vanaf meerdere plaatsen lopen moderne cabineliften naar de toppen, waar u een prachtig uitzicht heeft. Hier vinden regelmatig diverse sportevenementen plaats, zoals de Pustertalse skimarathon en de Gsieserlauf, het grootste sportevenement van Zuid-Tirol. 119 pistekilometers, 32 moderne liftvoorzieningen, een halfpipe evenals een zeer uitgebreid vrije tijd- en sportaanbod zorgen ervoor dat iedereen het hier naar zijn zin heeft! Het gebied is ook voor gezinnen geschikt, dankzij talrijke inrichtingen zoals „Croniworld“.

Vervoer Falzes

  • Trein: Bruneck (ca. 7 km), Franzenfeste (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 100 km), Venetië (ca. 215 km), Salzburg (ca. 270 km)

Accommodaties in Falzes

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Falzes

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs