• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Cervinia

7 Aantal beoordelingen:

86 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,0
Informatie over het skigebied
Breuil-Cervinia - Valtournenche
Het hoogste punt: 3.899 m
Het laagste punt: 1.562 m
Hoogte skioord: 2.050 m
Liften in totaal: 19
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 12
Gondelbaan: 5
Pistes in totaal: 156 km
Pistes:
43 km
Pistes:
100 km
Pistes:
13 km
Pistekaart
Breuil-Cervinia - Valtournenche

Wintersportvakantie Cervinia - skivakantie bij de Matterhorn!

Cervinia

Cervinia, eigenlijk Breuil-Cervinia, bevindt zich sprookjesachtig gelegen aan de Zuidflank van de Matterhorn aan de Italiaanse zijde. Het idyllische plaatsje ligt op een hoogte van 2.050 m en is omgeven met een sprookjesachtig bergdecor met 5 toppen boven 3.000 m! Het oorspronkelijke boerendorp Breuil werd eerst in de jaren 70 als prestigeproject van Mussolini uitgebouwd tot wat het vandaag is: een gezellig vakantieoord met een groot aanbod van pistes en recreatiemogelijkheden waarbij voor iedereen het juiste aanwezig is. De liften starten aan de rand van de locatie en bieden een snelle toegang in het skiparadijs. Ter plaatse wachten u verschillende gastronomische zaken die u uitnodigen om de dag gezellig of bij een uitgebreide après-ski te laten eindigen.

Cervinia (Matterhorn)

De wintersportplaatsen nabij de Matterhorn maken veel indruk met hun prachtige ligging in het Italiaanse Aostadal, gelegen op de 4.478 m hoge zuidhelling. Bovendien liggen de idyllische gemeenten direct aan de Zwitserse grens en zijn ze door een grensoverschrijdend skigebied omgeven. Dit skigebied biedt met zijn gevarieerde ski- en snowboardpistes plezier voor alle niveaus. Al skiënd is het beroemde Zwitserse kuur- en wintersportplaatsje Zermatt zonder moeite te bereiken, daar per auto aan te komen zal echter meer tijd in beslag nemen. Van een toeristisch vakantieoord met levendige après-ski tot een kindvriendelijke familieplaats, de Matterhorn is voor ieder gegarandeerd een passende bestemming. De plaatsen lokken u met lekkere regionale specialiteiten, een groot vrijetijdsaanbod en perfecte sneeuwvoorwaarden!

Vervoer Cervinia

  • Trein: Châtillon/Saint-Vincent (ca. 30 km), Aosta (ca. 55 km)
  • Vliegtuig: Turijn (ca. 120 km), Milaan Malpensa (ca. 185 km), Milaan Linate (ca. 205 km), Genève (ca. 205 km), Bergamo (ca. 230 km), Verona (ca. 330 km)

Accommodaties in Cervinia

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Cervinia

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs