• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Campo Tures

22 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,6
Skigebied 9,3
Informatie over het skigebied
Skiworld Ahrntal
Het hoogste punt: 2.510 m
Het laagste punt: 950 m
Hoogte skioord: 865 m
Liften in totaal: 22
Sleepliften: 8
Stoeltjesliften: 10
Gondelbaan: 4
Pistes in totaal: 74 km
Pistes:
37 km
Pistes:
22 km
Pistes:
15 km
Skiroutes: 5 km
Pistekaart
Skiworld Ahrntal

Wintersportvakantie Campo Tures - De vakantie voor de genieters!

Campo Tures

Het mooie Campo Tures is de hoofdstad van het afwisselingsrijke Tures Aurina en ligt op 865 m hoogte in het midden van de drie skigebieden Riva, Klausberg en Speikboden. Het mooie plaatsje biedt iedereen plezier en actie voor de hele familie en trekt jaarlijks talrijke bezoekers aan. De verschillende thema-avonden, die door het hele jaar worden georganiseerd, zorgen voor leuke vakantieuren. Daarbij is er in Campo en de naaste omgeving veel te ontdekken. Het kasteel telt tot de grootste en mooiste bruggen van Tirool die door, de mooi ingerichte ruimte, bibliotheek, woontoren, folter- en wapenkamer, evenals gevangenis en gerechtszaal, toeristen vanuit de hele wereld beindrukken. Evenals zienswaardig is het pastorijmuseum met kunstwerken uit de Tures kerk en kapellen, net als het landsbergboommuseum in Prettau. Voor rustzoekenden vinden zich in Campo Tures vele mogelijkheden om te ontspannen en nieuwe energie en kracht te scheppen.

Valli di Tures e Aurina

Het Valli di Tures e Aurina vormt een bergdal van Zuid-Tirool en trekt vooral aan door haar grote variatie. De drie skigebieden Klausberg, Riva en Speikboden nodigen tot afwisselingsrijke pistenplezier uit.Wie naast de afdalingen nog meer plezier zoekt, is in Aurina precies goed: sneeuwschoenwandelingen, ijsklimmen, schaatsen of rodelen zijn een paar van de mogelijkheden, die hier aangeboden worden. Ook voor langlaufers is het dal een paradijs met ca. 50 km gespoorde loipen en 1.300 kilometer aan loipen in het aaneengesloten gebied "Dolomiti Nordic Ski". De goede prijs-kwaliteitsverhouding en het afwisselingsrijke aanbod voor kinderen maakt het Aurina ook voor families een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Vervoer Campo Tures

  • Trein: Bruneck (ca. 15 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 125 km), Verona (ca. 245 km), Bergamo (ca. 340 km), Milaan (ca. 420 km), Turijn (ca. 520 km)

Accommodaties in Campo Tures

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Campo Tures

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs