Skigroepsreizen - samen op de piste!

Wilt u uw skivakantie dit jaar met uw vrienden of familie doorbrengen? Dan zit u hier goed! Wij bieden onder andere voordelige appartementen en chalets voor zelfvoorzieners in Frankrijk en direct aan de piste aan. Of u gaat voor één van onze aanbiedingen voor skiën als groep in Oostenrijk - appartement of hotel, ook hier hebben we veel keuze voor uw skivakantie met de groep. Grasduin daarom nu door ons aanbod en boek uw groepsvakantie!

Les Villages du Bachat [aanbieding]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [aanbieding] °°°.

7 nachten incl. skipas
op 15-02-20
84 % vanaf 409
Aan de piste
Résidence Les Chalets de Valmorel

Valmorel

Résidence Les Chalets de Valmorel °°°

7 nachten incl. skipas
op 30-03-19
77 % vanaf 359
Familie
Hotel Golebiewski

Karpacz

Hotel Golebiewski ****

4 nachten incl. skipas & HP
op 27-03-19
Nieuw vanaf 439
Wellness
Hotel Eurostars Andorra (HP)

Andorra La Vella

Hotel Eurostars Andorra (HP) *****

7 nachten incl. skipas & HP
op 24-03-19
Nieuw vanaf 729
Luxe skivakantie
Hotel Eurostars Andorra (ontbijt)

Andorra La Vella

Hotel Eurostars Andorra (ontbijt) *****

3 nachten incl. skipas & LO
op 07-03-19
Nieuw vanaf 309
Luxe skivakantie
Hotel President (zonder verzorging)

Andorra La Vella

Hotel President (zonder verzorging) ****

3 nachten incl. skipas
op 25-03-19
Nieuw vanaf 139
Wellness
Résidence Lake Placid

Pas de la Casa

Résidence Lake Placid °°.

4 nachten incl. skipas
op 10-03-19
Nieuw vanaf 159
Aan de piste
Hesperia Andorra la Vella (ontbijt)

Andorra La Vella

Hesperia Andorra la Vella (ontbijt) ****

2 nachten incl. skipas & LO
op 13-03-19
Nieuw vanaf 219
Hotel Sant Eloi

Sant Julià de Lòria

Hotel Sant Eloi ***

10 nachten incl. skipas & LO
op 21-03-19
Nieuw vanaf 499
Hotel Tropical Andorra

Escaldes

Hotel Tropical Andorra ****

3 nachten incl. skipas & HP
op 04-03-19
Nieuw vanaf 359
Wellness
Chalets Grand Panorama I

Valmeinier

Chalets Grand Panorama I °°°

7 nachten incl. skipas
op 30-03-19
89 % vanaf 219
Aan de piste
Résidence Signal du Prorel

Serre Chevalier

Résidence Signal du Prorel °°°

7 nachten incl. skipas
op 06-04-19
17 % vanaf 269
Aan de piste

Waarheen op skivakantie als groep?

Als het gaat om een skivakantie met grotere groepen zijn vooral onze aanbiedingen in Frankrijk heel populair. Hier hebben we een ruime keuze aan appartementen en chalets, die vaak direct aan de piste of zeer dicht bij het skigebied liggen. Onze accommodaties in Frankrijk zijn allemaal op basis van zelfvoorziening. Hier is ruimte tot 19 personen, zodat u overdag op ski's kunt genieten en 's avonds gezellig kunt nagenieten. In deze wintervakantie bent u als groep niet aan etenstijden gebonden, maar kunt gezellig samen koken als u daar zin in heeft. Bovendien bespaart u in de gezamenlijke accommodatie contant geld, dat u voor andere pleziertjes op en naast de piste kunt uitgeven.Wie op groepsvakantie ook eens lekker veel feesten, moet de accommodaties in de Oostenrijkse skioorden eens bekijken. Als groep in een accommodatie met zelfverzorging of in een hotel - ook in Oostenrijk vindt u zeker weten de juiste accommodatie voor uw geplande skigroepsreis. Hier vind je naast perfecte sneeuwomstandigheden bovendien ook veel plezier naast de piste. Bovendien verliest u geen tijd achter het fornuis, want vaak kunt u ook halfpension bijboeken. Terwijl dus iemand anders voor u kookt, kunt u voor de open haard zitten, in de sauna ontspannen of samen tot diep in de nacht feesten. Voor zo lang u daar plezier in heeft.

Waarom een groepsskivakantie?

Een skireis met een grotere groep is een ervaring die iedereen eens moet hebben meegemaakt. Of je een huis met zelfverzorging of een hotel hebt gekozen, tijdens deze vakantie wordt het "wij"-gevoel extreem versterkt. Bovendien biedt een skivakantie met een groep meer ruimte voor individuele voorkeuren: beginners, gevorderden, skiërs, snowboarders, skileerlingen of zelfs winterwandelaars - hoe groter de groep, des te hoger de kans dat je met gelijkgezinden onderweg kunt zijn. Zo hoeven gevorderde skiërs tijdens het skiën niet op de beginners te wachten en hebben de beginners niet het gevoel dat ze iedereen ophouden. Ook al ontstaan er op deze manier misschien kleine groepjes, waarop je van tevoren helemaal niet had gerekend - de ontspanningsfactor spreekt uiteindelijk voor zich!

Waarop letten bij een skivakantie met een groep?

Op groepsvakantie naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland is een geweldige ervaring. Toch moet je bij de planning op enkele dingen letten: zo moeten groepen, waarbij de leden van de groep elkaar nog niet zo goed kennen, niet te kleine accommodaties boeken. Voldoende ruimte is hier belangrijk om voor iedereen ontspanning te garanderen. Ook uitgaansmogelijkheden zoals een nabijgelegen centrum zijn een voordeel. Als je elkaar goed kent en weet dat je ook op een kleinere ruimte goed met elkaar kunt opschieten, is bijvoorbeeld ook een kleine, authentieke hut midden in het skigebied een optie. Dus: altijd op de groepssamenstelling letten. Dan kan de groepsdynamiek ter plaatse alleen maar goed worden!