• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Vigo

67 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,2
Skigebied 9,5
Informatie over het skigebied
Val di Fassa-Carezza
Het hoogste punt: 2.625 m
Het laagste punt: 1.200 m
Hoogte skioord: 1.382 m
Liften in totaal: 59
Sleepliften: 14
Stoeltjesliften: 31
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 114 km
Pistes:
35 km
Pistes:
67 km
Pistes:
12 km
Pistekaart
Val di Fassa-Carezza

Wintersportvakantie Vigo - fantastische Dolomieten!

Vigo

Het gezellige plaatse Vigo (1.382 m) ligt voor de Rosengarten (2.981 m) en biedt een prachtig uitzicht. Maar niet alleen de ligging maakt dit dorp interessant, ook het gezellige centrum is een waar trekpleister. Vroeger was Vigo het religieuze centrum en hoofdzetel van het bestuur van het dal. Ondanks de zuidelijke sfeer is Vigo minder druk dan andere oorden. Bijzonder gezinnen houden van het overzichtelijke plaatsje. Een gemoedelijke wandeling door de bossen, skiën of klimmen - Vigo biet veel voor toeristen.

Val di Fassa

Val di Fassa bevindt zich in het zuidwestelijke deel van de Dolomieten in Trentino en grenst aan Zuid-Tirol. Het idyllische dal wordt overschaduwd door enkele van de beroemdste Dolomietentoppen, zoals de Rosengarten (3.004 m), de Langkogel (3.181m), de machtige Sella-groep en de indrukwekkende Marmolada-gletsjer (3.342 m). De kleine rivier Avisio slingert zich door het drietalige dal (Duits, Italiaans, Ladinisch (Reto-Romaans)) en langs haar geliefde plaatsjes.

Met rond 114 km skipistes en 59 liftvoorzieningen is het één van de grootste skigebieden van het Dolomiti Superski-areaal. Bovendien biedt het dal aansluiting op de wereldbekende Sellaronda. Val di Fassa, waarvan de belangrijkste inkomstenbron het toerisme is, biedt zijn gasten naast een eersteklas skigebied een gevarieerd vrijetijdsaanbod met ontelbare mogelijkheden voor sport en ontspanning, traditie en cultuur, gastvrijheid en natuurlijk de kookkunst.

Vervoer Vigo

  • Trein: Bolzano (ca. 40 km), Egna/Neumarkt (ca. 55 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 155 km), Venetië (ca. 175 km)

Accommodaties in Vigo

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Vigo

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs