• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Vigil

38 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,5
Skigebied 9,6
Informatie over het skigebied
Kronplatz
Het hoogste punt: 2.275 m
Het laagste punt: 973 m
Hoogte skioord: 1.201 m
Liften in totaal: 32
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 22
Pistes in totaal: 119 km
Pistes:
52 km
Pistes:
42 km
Pistes:
25 km

Wintersportvakantie St. Vigil – pistepret en natuur!

St. Vigil

De Dolomieten omgeven het dorp als een kroon, het natuurpark Fanes-Sennes-Prags begint direct aan het eind van de oord. Daardoor ontstaat de eenmalige charme van het Zuid-Tirolse bergdorp St. Vigil. Bovendien is er een levende cultuur, want er wordt Ladinisch gesproken en traditie staat hoog in het vaandel.

Het centrum wordt gekenmerkt door de barokkerk en de gezellige kleine houten huisjes in een Alpiene bouwstijl. Hier geniet je van rust en natuur, maar ook van de nabijheid van één van de populairste skibergen, de Kronplatz. Met de Miara-gondel komt u direct in het skigebied met 119 pistekilometers. Wintersporters gaan hier in de sporen van de professionals: de Italiaanse skiërs Manuela en Manfred Mölgg komen uit St. Vigil.

Kronplatz

Aan de voet van de Kronplatz (2.275 m), te midden van het schilderachtige landschap van het Pustertal, liggen 14 verschillende en attractieve Zuid Tiroolse plaatsjes. Vanaf meerdere plaatsen lopen moderne cabineliften naar de toppen, waar u een prachtig uitzicht heeft. Hier vinden regelmatig diverse sportevenementen plaats, zoals de Pustertalse skimarathon en de Gsieserlauf, het grootste sportevenement van Zuid-Tirol. 119 pistekilometers, 32 moderne liftvoorzieningen, een halfpipe evenals een zeer uitgebreid vrije tijd- en sportaanbod zorgen ervoor dat iedereen het hier naar zijn zin heeft! Het gebied is ook voor gezinnen geschikt, dankzij talrijke inrichtingen zoals „Croniworld“.

Vervoer St. Vigil

  • Trein: Bruneck (20 km), Franzensfeste (ca. 45 km)
  • Vlietuig: Innsbruck (ca. 115 km), Venetië (ca. 200 km), Salzburg (ca. 285 km)

Accommodaties in St. Vigil

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Vigil

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs