• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Johann in Aurina

9 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,0
Skigebied 8,0
Informatie over het skigebied
Skiworld Ahrntal
Het hoogste punt: 2.510 m
Het laagste punt: 950 m
Hoogte skioord: 1.017 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 10
Stoeltjesliften: 11
Gondelbaan: 4
Pistes in totaal: 74 km
Pistes:
37 km
Pistes:
22 km
Pistes:
15 km
Pistekaart
Skiworld Ahrntal

Wintersportvakantie St. Johann - Vakantiegenoegen voor jong en oud!

St. Johann in Aurina

De grootste plaats van Aurina, St. Johann, heeft zowel voor fanatieke wintersporters, als voor cultuurliefhebbers iets te bieden. Haar naam dankt het plaatsje aan de heilige Johann de Doper, die de indrukwekkende parochiekerk heeft ingewijd. De kerk met machtige koepeltoren werd tussen 1783 - 1788 uitgebouwd en is een van de prachtigste godshuizen van het land. De kerk staat vooral bekend om de mooie fresco's in de koepels en om de olieschilderijen achter het altaar die door de bekende Joseph Schröpf gemaakt werden.

Een andere bezienswaardigheid is ook het mineralenmuseum met ca. 750 exponenten. Met zijn mooie en intacte omgeving garandeert St. Johann een fantastische vakantie waar u nieuwe kracht uit zult halen.

Valli di Tures e Aurina

Het Valli di Tures e Aurina vormt een bergdal van Zuid-Tirool en trekt vooral aan door haar grote variatie. De drie skigebieden Klausberg, Riva en Speikboden nodigen tot afwisselingsrijke pistenplezier uit.Wie naast de afdalingen nog meer plezier zoekt, is in Aurina precies goed: sneeuwschoenwandelingen, ijsklimmen, schaatsen of rodelen zijn een paar van de mogelijkheden, die hier aangeboden worden. Ook voor langlaufers is het dal een paradijs met ca. 50 km gespoorde loipen en 1.300 kilometer aan loipen in het aaneengesloten gebied "Dolomiti Nordic Ski". De goede prijs-kwaliteitsverhouding en het afwisselingsrijke aanbod voor kinderen maakt het Aurina ook voor families een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Vervoer St. Johann in Aurina

  • Trein: Bruneck (ca. 25 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 130 km)

Accommodaties in St. Johann in Aurina

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Johann in Aurina

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs