• Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Passo del Tonale

49 Aantal beoordelingen:

90 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,3
Skigebied 8,8
Informatie over het skigebied
Adamello Ski
Het hoogste punt: 3.000 m
Het laagste punt: 1.121 m
Hoogte skioord: 1.886 m
Liften in totaal: 32
Sleepliften: 9
Stoeltjesliften: 19
Gondelbaan: 4
Pistes in totaal: 100 km
Pistes:
24 km
Pistes:
61 km
Pistes:
15 km
Pistekaart

Wintersportvakantie Passo del Tonale - Functioneel en toch vol mogelijkheden!

Passo del Tonale

In Passo del Tonale komen alle freaks en fans van wintersport volop aan hun trekken - omdat de ligging van het snel groeiende plaatsje perfect is. Zodra men het dal bereikt heeft, slaat het hart van een wintersportfan sneller bij een blik over de bergen van de Adamello-Brentaparks evenals van de Ortles-groep. Wie de vakantie niet alleen romantisch en origineel, maar ook functioneel wilt doorbrengen, om zich totaal op de wintersporten in te laten gaan, is hier op de juiste plaats. Passo del Tonale is door veel wintersportcentra omgeven, die wederom talrijke activiteiten aanbieden. Paardenritjes, hondenslee-tochtjes of koetstochten door de winterse pracht - om slechts enige mogelijkheden te noemen. Een andere attractie van het skigebied Adamello is het hele jaar door skigebied van Presena-gletsers op 3000 m hoogte.

Passo del Tonale is dankzij de ligging een perfect startpunt voor alle wandelfans. De in totaal 50 km lange wandelwegen staan toe om een uitzicht over het dal van besneeuwde winterwandelwegen mee te maken.

Val di Sole

In „Val di Sole“ is de naam het programma: in de geliefde vakantieregio wacht u recordaantal zonne-uren gepaard met sneeuwzekerheid tot april. Deze eigenschappen heeft het dal in Trentino te danken aan zijn schitterende ligging in het midden van de drieduizend meter hoge bergen van de Brenta-Dolomieten, de Ortler-Alpen en het Adamello-Massief. Tot Val di Sole behoren daarbij 50 schilderachtige dorpjes en gehuchten. Drie wintersportcentra bieden accommodaties, ontspanning en vooral directe toegang tot het skigebied. Hier wordt van lichte tot middelzware pisten, over freeridegebieden en snowparks, tot de legendarische wereldcup-afdalingen voor iedereen iets aangeboden. Met de skipas „Superskirama“ kunt u op veelzijdige pistes tot op 3.000 m hoogte onvergetelijk genieten!

Vervoer Passo del Tonale

  • Trein: Malè (ca. 30 km), Edolo (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Bergamo (ca. 130 km), Verona (ca. 180 km), Milaan (ca. 215 km), Turijn (ca. 310 km)

Accommodaties in Passo del Tonale

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Passo del Tonale

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs